Cariere

Suntem pionieri, inovatorii industriei feroviare din Europa de Sud-Est.

despre noi

Oamenii noștri sunt garanţia performanţei şi a creşterii susţinute care ne caracterizează întreaga activitate. De 20 de ani construim împreună cel mai mare grup de companii private feroviare și logistice cu acționariat românesc din Europa de Sud-Est.

Cariera în industria feroviară implică riscuri și responsabilități, iar succesul vine prin perseverență, implicare și disciplină.

DE CE GRAMPET group?

Prin companiile membre atragem, recrutăm şi dezvoltăm talentele care au capacitatea, angajamentul şi ambiția de a crește într-o afacere orientată către rezultate.
Investim în pregătirea și dezvoltarea lor profesională, ajutându-i să atingă maximum de potențial.

Încurajăm diversitatea și echilibrul de gen, având o politică de susținere a tinerilor din categorii sociale defavorizate și femeilor, într-o industrie recunoscută ca fiind tradiționalistă.

Angajații companiilor membre beneficiază de:

Experiența profesională unică într-un grup multinaţional cu rol strategic pentru economia globală;

Oportunitatea de a participa la proiecte în premieră într-o industrie dinamică;

Accesul la programe de pregătire profesională şi mentorat, alături de veteranii industriei feroviare din Europa de Sud-Est;

Salarii competitive

Un mod de viaţă echilibrat.

DIRECȚII ÎN CARIERE

Fiecare companie din cadrul Grampet Group pune accent pe selectarea și dezvoltarea celor mai potriviți oameni.

Accesează anunțurile de recrutare externă și internă disponibile pe site-urile companiilor membre și contactează-ne la adresa cariere@grampet.ro, dacă profilul tău se încadrează în cerințe. Te așteptăm alături de noi!

internship

Nu este niciodată prea devreme să îți lansezi cariera.

Aplică pentru unul dintre stagiile disponibile de internship din cadrul companiilor Grampet Group și află dacă o carieră în industria transportului feroviar de marfă este pentru tine. Pentru mai multe detalii contactează-ne la cariere@grampet.ro

CENTRE DE FORMARE

Grampet Group inspiră noile generații, promovând beneficiile unei meserii în industria feroviară prin intermediul centrelor sale de formare profesională.
Scopul acestor programe este pregătirea teoretică şi practică a tinerilor necalificați din categoriile sociale defavorizate și, ulterior, angajarea lor permanentă în cadrul Grampet Group.

Centru de formare din cadrul REVA Simeria, acreditat în 2012, a integrat deja 35 de tineri pe meseriile de lăcătuş mecanic, sudor, şablator şi vopsitor.

    

Proiectul s-a extins la altă companie a Grampet Group, 30 de tineri fiind pregătiţi în cadrul unei şcoli de mecanici de locomotivă.

În martie 2017, am lansat programul „Femei, mecanic de locomotivă: şanse egale în profesii feroviare”, dedicat pregătirii şi, ulterior, angajării femeilor pe postul de mecanic de locomotivă.

Primele absolvente au fost deja angajate și integrate în cadrul companiilor noastre.