COMPANII DE PROIECTARE, CONSTRUCȚIE ȘI REPARAȚIE MATERIAL RULANT

Experienţă şi inovaţie românească, amprentă regională.

COMPANII DE PROIECTARE, CONSTRUCȚIE ȘI REPARAȚIE MATERIAL RULANT

Lucrăm, alături de echipele noastre de specialiști și partenerii strategici cu renume mondial, pentru consolidarea activităților noastre de proiectare și construcție, relansând astfel tradiția ingineriei românești.

Electroputere VFU Pașcani

Cu o tradiţie de peste 140 de ani, Electroputere VFU Pașcani este una dintre cele mai mari companii românești specializate în construcţia, modernizarea şi reparaţia vagoanelor de călători și de marfă. Compania s-a distins pe piața locală și cea internațională prin dezvoltarea și implementarea propriului său model de modernizare, numit R&R (Re-designed & Rebuilt).

www.electroputerevfu.ro

reva s.a. simeria

 

Cu o istorie de peste 145 de ani, Reva S.A. Simeria, este una dintre cele mai mari companii românești din domeniul construcţiei de material rulant pentru transportul de marfă, reparaţii şi modernizări. Activitatea este axată pe reparaţia vagoanelor cisternă şi revizia containerelor, construcţia vagoanelor cisternă şi transport marfă, reparaţie şi revizie.

www.revasimeria.ro

reloc s.a.

Compania activează de peste 50 de ani în domeniul reparării şi modernizării locomotivelor. Deține secţii şi ateliere specifice cu echipament modern necesar reparării şi modernizării locomotivelor, standarde de lucru în laborator, laborator fizico-chimic, standarde de analiză, precum şi o secţie pentru producerea pieselor de schimb a locomotivelor.

www.relocsa.ro

Grampet Debreceni Vagongyar KFT.

Cu o tradiție de peste un secol în Ungaria, compania este lider local pe piața reparatorie și de construcție a vagoanelor de transport marfă. Furnizează servicii cu precădere companiilor din afara țării, precum Germania, Austria, Franța, România, Elveția sau Slovacia.

www.vagongyar.hu