Companii de transport feroviar de marfă

Experienţă şi inovaţie românească, amprentă regională.

Companii de transport feroviar de marfă

Operatorii noştri de transport feroviar livrează mărfuri esenţiale pentru mersul economiei globale, în condiţii de siguranţă, eficienţă şi competitivitate.

Anual, transportăm aproximativ 22 milioane de tone de marfă, 20% la nivel internațional, prin intermediul unei flote de 20.000 vagoane și 400 locomotive.
Suntem partenerul strategic pentru industrii cheie precum Petrol & Gaze, industria minieră, Construcții, Agricultură și Industria auto.

Grup Feroviar Român

Cel mai mare operator privat feroviar din România, asigură servicii de transport naţional din 2002 şi internațional din 2006, precum şi servicii conexe.

Are acorduri cu companiile-soră din grup, precum și cu operatorii feroviari de stat și privați din Ungaria, Bulgaria, Moldova, Serbia, Slovacia, Croația, Austria, Germania şi Grecia.

www.gfr.ro

Bulgarian Railway Company

Bulgarian Railway Company realizează activităţi de transport feroviar de marfă, la nivel local, internaţional şi de tranzit prin Bulgaria, precum şi alte activităţi specifice transportului feroviar de marfă.

www.brc-bg.com

train hungary

Train Hungary, membră a Grampet Group, asigură transport feroviar de marfă şi servicii de expediţie pe întreg teritoriul Ungariei și Croației, prin subsidiara sa, Train Hungary Croatia.

Train Hungary îndeplineşte, cu succes, toate cerinţele transportului de marfă pentru traficul convenţional sau combinat, domestic sau de tranzit.

www.trainhungary.hu

eurorail logistics serbia

Înființat în 2012, operatorul are ca obiect principal de activitate transportul intern și internațional de mărfuri pe calea ferată și manevră industrială. Compania garantează pachete de servicii individualizate, în concordanță cu cele mai exigente cerințe, totodată vizând creșterea eficienței și reducerea costurilor.

www.eurorail.rs

Grampet Cargo Austria gmbh

Înființată în 2012, Grampet Cargo Austria GmBH oferă soluţii complete în logistică feroviară și consultanță adaptată pe nevoile clienților. Compania manifestă o preocupare constantă pentru a garanta rapiditatea şi calitatea deciziilor în avantajul clientului.

www.grampetcargo.at

TEF Logistică Feroviară

Companie în cadrul Grampet Group, specializată în principal în operaţiuni de manevră, precum şi comercializarea pieselor de schimb pentru material rulant.

www.tef.com.ro