Companii servicii logistice

Experienţă şi inovaţie românească, amprentă regională.

Companii Servicii Logistice

Oferim clienților expertiză logistică și soluții complexe pentru gestionarea cât mai eficientă a lanțului lor de aprovizionare. Punem la dispoziție locomotive și vagoane moderne pentru orice tip de transport de marfă în exteriorul României, în special în Europa Centrală şi de Sud-Est. Colaborăm cu principalele societăţi ce activează în industrie, casele de expediţie şi operatorii licenţiaţi să execute transporturi feroviare de marfă în regiune.

rolling stock company

Compania închiriază material rulant (locomotive şi vagoane pentru diverse tipuri de transport) în Europa Centrală şi de Sud-Est, colaborând cu diverse companii feroviare, companii de expediţii şi operatori autorizaţi de transport feroviar de marfă în regiune.

www.rsco.ro

Eurorail Logistics Germany

Operatorul dezvoltă concepte logistice personalizate, ecologice și optimizate pentru transportul mărfurilor în Europa și țările din Comunitatea Statelor Independente.

www.er-log.de

Eurorail Company Moldova

Casa de expediție cu sediul în Republica Moldova, având ca scop principal satisfacerea cerințelor de transport ale clienților din spațiul CSI.

www.eurorail.md

Eurorail Ukraine

Casa de expediție cu sediul în Ucraina, având ca scop principal satisfacerea cerințelor de transport ale clienților din spațiul CSI.

GFR LOGISTIC BRAZI

Grampet Group a construit pe platforma industrială a oraşului Ploieşti, în limitele Parcului industrial Brazi, centrul industrial pentru spălarea şi service-ul vagoanelor cisternă folosite în transportul şi alimentarea cu produse petroliere şi pulverulente. Totodată, a mai dezvoltat aici o staţie asemănătoare pentru vagoanele feroviare cu acelaşi profil de transport.