Oameni

Competenţă. Perseverenţă. Leadership.

Fondatori

Gruia Stoica

Fondatorul, președintele și strategul din spatele dezvoltării Grampet Group, dintr-un operator local de transport feroviar în liderul regional de astăzi.

Absolvent al Universității Politehnice din București, deţine totodată o diplomă de Master în Structura Fină a Materialelor Metalice.

Om de afaceri, investitor şi filantrop, este fondatorul Fundaţiei Toflea şi artizanul relansării producătorului de medicamente Polisano Pharmaceuticals din Sibiu.

Vasile Didilă

Fondator şi acţionar, cu peste 20 de ani de experiență antreprenorială, management şi strategie de business.

Absolvent al Facultăţii de Finanţe Bănci şi al Universității Române de Ştiinţe şi Arte București, cunoaşte şi înţelege foarte bine industria transportului feroviar, fiind unul dintre liderii care au împărtăşit viziunea şi determinarea de a construi prima multinațională cu capital privat din România.

comitet executiv

Sorin Chinde

Vice Președinte al Departamentului de Transport

Cu o experiență de peste 13 ani în Grampet Group, are în subordinea sa toți operatorii de transport și responsabilitatea dezvoltării internaționale a grupului.

Absolvent al Facultății de Transporturi din cadrul Politehnicii București, Sorin Chinde a activat în ultimii 30 de ani atât în sectorul feroviar de stat,
cât și în cel privat.

Din anul 2005 până în 2018 a fost directorul general
Grup Feroviar Român (GFR).

Tomoni Vizante

Vice Președinte al diviziei de Material Rulant Marfă

Are 19 ani de experiență în Grampet Group – mai mult de jumătate din experiența sa de 34 de ani în industria de profil.

Și-a început cariera ca inginer la REVA Simeria, activând fără întrerupere în cadrul acestei companii până la privatizarea sa și preluarea de către Grampet Group, când a devenit Director General
(1999 – 2006).

Ulterior, a fost numit Director Executiv al grupului. Din 2007 până în prezent, este Președintele Organizației Patronale a Reparatorilor de Material Rulant (OPREMAR) București.

A absolvit Institutul Politehnic Traian Vuia din Timișoara, Facultatea de Mecanică.

Graţian Călin

Vice Președinte al diviziei de Material Rulant Călători

S-a alăturat Grampet Group în 2011, asumându-și rolurile de Președinte al companiei RELOC S.A. şi Director General al operatorului TRAIN Hungary.

Are peste 22 ani de experiență de management în domeniul industriei feroviare.

Absolvent al Universității Politehnica București, Profil Transport Feroviar, are un MBA în Management și Administrarea rețelelor feroviare, precum și un Doctorat la Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Inginerie Electrică.